Ytstudieskisser version 2 – Sjöhagen

Nya skisser – nytt läge,  31 maj 2012

Nu finns det nya skisser. Vi har flyttat det tänkta huset lite längre söder om själva gården. Detta på grund av den låga höjden över havet på marken. Skisserna är anpassade efter den platsen och efter de diskussioner vi haft kring den förra skissen.

Läget:
Huskroppen är nu placerad i det vi kallar sjöhagen. Skissen är i nord-sydlig riktning, med norr rakt upp. Norr om huset syns lagård, studiohus och lada och ovanför det gårdshusen. I nedre högra hörnet syns Lagnöviken.

Husskiss:
Den vänstre, nedre delen är bostadsdelen. 7 lägenheter plus 7 lägenheter ovanpå. Den högra, övre delen är den gemensamma delen med entré högst upp, gästrum, verkstad och till höger kök, matsal och allrum.

I mitten är en glasad vinterträdgård med nock uppburen av stolpar i mitten. Genom den stora glasväggen har man utsikt mot viken och nordväst kommer kvällsolen in genom ett glasparti. Till bostäderna på övre våningen finns trappa och hiss. Se bilagan med beskrivningspunkter för tydligare beskrivning.

Länk till Beskrivningspunkter 1
Länk till Beskrivningspunkter2

Klicka på bilden så öppnas den i större form

Lägenhetsskiss 1:
Lägenheternas grundform är två storlekar 49 kvm och 77 kvm.
Entre vid pilen, mot vinterträdgård. Rakt in köksdel och badrum. Går att göra vägg mot sovrum om man vill. I den större lägenheten går det att göra vägg till ytterligare ett rum.

Lägenhetsskiss 2:
Entre vid pilen, mot vinterträdgård. Rakt in köksdel och badrum.
Lägenhetsmåtten är flexibla, från 49 kvm till 77. Väggarna mellan lägenheterna, den utan kök och badrum, kan anpassas.

Ytor:

Annonser

En kommentar till Ytstudieskisser version 2 – Sjöhagen

  1. Ping: Nya skisser! | Lagnö Seniorboende

Kommentarsfältet är stängt.